NANO-REV-EM-ASAM

SC ALL GREEN SRL a demarat proiectul Cercetare-dezvoltare de materiale compozite inovative nanostructurate, activabile in camp de radiofrecventa si de microunde, pentru tehnologii reversibile de asamblare cu aplicatii intersectoriale - NANO-REV-EM-ASAM. Perioada de implementare a proiectului este de 48 luni.

Proiectul este finantat prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020 (POC), Axa Prioritară AP1: "CDI în sprijinul competitivității economice și dezvoltării afacerilor", Acţiunea 1.1.4 "Atragerea de personal cu competente avansate din strainatate pentru consolidarea capacitatii de cercetare-dezvoltare".

Obiectivul proiectului constă în consolidarea capacității de CDI a SC ALL GREEN SRL în vederea pregătirii pentru participarea la Orizont 2020 si la alte programe europene.

Informatii

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României