RECEMAT

SC ALL GREEN SRL a demarat proiectul Realizarea inovativa de produse compozite termoplastice cu proprietati superioare de ecranare electromagnetica prin reciclarea integrata a deseurilor electronice - RECEMAT. Perioada de implementare a proiectului este de 29 luni.

Proiectul este finantat (Nr. Contract: 460/03.04.2013) prin Programul Operaţional Sectorial pentru Creşterea Competitivităţii Economice (POS-CCE), Axa Prioritară AP2: "Competitivitate prin cercetare, dezvoltare tehnologica şi inovare", Domeniul de intervenţie D.2.3 "Accesul întreprinderilor la activităţi de cercetare-dezvoltare şi inovare", Operaţiunea O.2.3.3 "Promovarea inovării în cadrul întreprinderilor".

Obiectivul proiectului constă în cercetarea-dezvoltarea-realizarea de sisteme de ecranare electromagnetica pe bază de pulberi nanostructurate obtinute din deseuri electronice.

Informatii

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României